Изчегъртахте мен и  ГЕРБ, ама няма да можем да минем зимата,

...
Изчегъртахте мен и  ГЕРБ, ама няма да можем да минем зимата,
Коментари Харесай

Борисов: Изчегъртахте ме, ама няма да изкараме зимата

Изчегъртахте мен и  ГЕРБ, но няма да можем да " минем " зимата, в случай че по този начин я караме, разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов  по време на среща с представители на ресторантьорския и туристическия бизнес. Тя бе предавана онлайн във фейсбук, на нея участва кметът на София Йорданка Фандъкова и климатологът проф. Георги Рачев.

" Какъв туризъм ще вършим, откакто сме в тъмночервената зона? Как се прави зимен туризъм със зелени документи, когато целия свят ни вижда, че сме в тъмночервената зона седмици наред и сме преди всичко по смъртност от Коронавирус в света? Да дават зелени документи след първа доза, е все едно да дават брошура, откакто се запишеш на курсове за кормуване. Кого лъжем?  Всичко побългаряваме.Няма ограничения, а всяка седмица теглят по половин милиард дълг. Къде са тези пари? ", ядоса се някогашният министър председател.

Според него в момента няма нито една работеща мярка в поддръжка на българския туризъм.

" Управляващите имаха две национални събрания, които работеха по един месец и се занимаваха единствено с едно нещо – изчегъртването на ГЕРБ. Докарахме всички ваксини от цяла Европа, с цел да имунизираме българите. 3 милиона ваксини от най-хубавите бяха доставени в България. Правителството на Радев унищожи имунизационния развой - продаде, раздаде и бракува имунизациите. Сега България е последна по имунизация в Европейския съюз. Срам и срам! По време на войните ние не сме губили по толкоз доста бойци. А ръководещите си играят и си вършат масовки ", съобщи Борисов.

Той даде обещание на българския туризъм дотъкмяване на  автомагистрала „ Тракия “ до Слънчев бряг, автомагистрала „ Хемус “, скоростните пътища Русе-Велико Търново и Ботевград-Мездра-Видин, тунела под Шипка, околовръстния пръстен на София.

Лидерът на ГЕРБ за следващ път атакува президента Румен Радев, че не прави задоволително против високите цени на тока и не се е ваксинирал, а " такова знамение няма по целия свят ".

" Предложихме им преди три седмици решение за преодоляване на цените на тока. Модел, който ще преразпредели дефицитите в системата. Но хората на Радев не го ползват, тъй като не желаят да спрат кражбите. Това удря цялата стопанска система, в това число и туризма. Радев се радва, че му е доста готино държавното управление и доста го харесват. Кое му е хубавото на това държавно управление? Държавата няма да може да мине зимата ", сподели още някогашният министър председател. 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР